Adrian Mititelu: Îl privesc altfel acum pe Piţurcă, încep să cred că zvonurile nu mai sunt zvonuri

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, miercuri, că începe să creadă zvonurile apărute în ultima perioadă privind intenţia lui Victor Piţurcă de a prelua clubul, menţionând că, după patru luni de colaborare, îl vede altfel pe tehnician decât atunci când a semnat cu el.

75 afișări
Imaginea articolului Adrian Mititelu: Îl privesc altfel acum pe Piţurcă, încep să cred că zvonurile nu mai sunt zvonuri

Adrian Mititelu: Îl privesc altfel acum pe Piţurcă, încep să cred că zvonurile nu mai sunt zvonuri (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

Întrebat dacă regretă faptul că l-a adus pe Piţurcă la Universitatea Craiova sau dacă simte că acesta ar vrea să preia conducerea la club, Mititelu a declarat la Sport.ro: "M-a trădat sufletul, am privit relaţia cu Piţurcă prin prisma simpatiei pe care i-am purtat-o de când eram copil. Nu aş putea spune că mi-a înşelat aşteptările, dar îl văd altfel acum, după patru luni de colaborare, decât în ziua în care am semnat contractul. Eu am avut încredere în el, am crezut foarte mult în antrenorul Victor Piţurcă. Nu am putut să-mi impun punctul de vedere, pentru că am crezut că lucrurile se vor rezolva de la sine odată cu venirea lui. Având în vedere ce s-a înâmplat în ultimele zile, discuţiile pe care le are Piţurcă cu jucătorii..., încep să cred că aceste zvonuri nu mai sunt zvonuri, ci e adevărat. Eu nu cred că Piţurcă a venit cu un gând ascuns la Craiova, dar cred că cei din anturajul lui au influenţat multe dintre deciziile acestuia. L-au izolat pe el de mine şi el primeşte mai mult informaţii de la ei. Eu am dat dovadă de multă toleranţă, am răbdat, am răbdat şi am fost luat de fraier".

Mititelu a recunoscut că se află în imposibilitatea de a decide demiterea preşedintelui clubului, Silvian Cristescu, deoarece prerogativele sale la club sunt "mici". "Prerogativele mele sunt puţin cam mici. Numai în România este posibil ca antrenorul să vină să numească preşedintele. Silvian Cristescu este la un lung şir de gesturi urâte. Eu nu mi-amintesc să fi existat vreun angajat care are un contract de 5.000 de euro pe lună care să-şi fi jignit patronul. Dacă îl demit pe Cristescu, încalc alte clauze pe care le am în contractul cu Piţurcă, aşa că trebuie să fiu sincer şi să recunosc că nu-l pot da afară fără acordul antrenorului", a spus finanţatorul Universităţii Craiova.

Adrian Mititelu a menţionat, de asemenea, că încă nu a luat o decizie privind o eventuală despărţire de managerul general Victor Piţurcă: "Nu am ajuns la ideea că vreau să mă despart de Victor Piţurcă, cred că mai putem găsi o soluţie. Lucrurile trebuie să se schimbe, dar nu din partea mea, pentru că eu mi-am făcut datoria. Nu există o clauză în contractul cu Piţurcă pe care eu să o fi încălcat. Nu am nicio restanţă faţă de Victor Piţurcă".

Patronul Universităţii Craiova a mai spus că el nu a fost informat despre faptul că pe adresa clubului a venit o ofertă pentru Valerică Găman şi că jucătorul a fost cel care i-a adus la cunoştinţă acest lucru. Mititelu a menţionat, de asemenea, că până pe data de 15 ianuarie ar putea sosi la club o ofertă de la un club important din Europa pentru Găman şi a menţionat că nu va accepta ca portarul Silviu Lung Jr. să fie transferat la o echipă din România, chiar dacă a primit o ofertă de un milion de euro pentru acesta.

În urmă cu două săptămâni, Adrian Mititelu a recunoscut că între el şi managerul general Victor Piţurcă sunt disensiuni, dar a precizat că acestea nu vor influenţa în niciun mod relaţia contractuală dintre cei doi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici