Adrian Mititelu l-a înjurat pe stradă pe Sorin Cârţu

Patronul Universităţii Craiova, Adian Mititelu, şi antrenorul Sorin Cârţu au avut luni seară o dispută verbală pe stradă în Craiova, după ce tehnicianul participase cu cateva minute înainte la o emisiune televizată în care se discutase despre echipa olteană.

276 afișări
Imaginea articolului Adrian Mititelu l-a înjurat pe stradă pe Sorin Cârţu

Adrian Mititelu l-a înjurat pe stradă pe Sorin Cârţu (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

Cârţu a participat la o emisiune TV, apoi a plecat spre centrul oraşului să se întâlnească cu nişte prieteni, printre care şi fostul jucător al Universităţii Rodion Cămătaru. În drumul său, antrenorul a trecut prin faţa biroului lui Mititelu, acesta l-a văzut, a ieşit şi a început să-l înjure şi să ţipe la tehnician, reproşându-i faptul că îşi permite să vorbească despre Universitatea Craiova.

Sorin Cârţu a confirmat incidentul, dar nu a dorit să ofere prea multe detalii, avertizându-l totuşi pe Mititelu să nu-l mai acosteze pe stradă.

"Astea sunt problemele mele, nu discut eu despre chestii din astea, le rezolvăm ca bărbaţii. Dar să nu mai facă greşeala asta vreodată, sa mă acosteze pe mine pe stradă, că eu nu sunt unul din «yes men-ii» lui", a declarat Cârţu.

Contactat telefonic de agenţia de presă MEDIAFAX, Adrian Mititelu nu a dorit să comenteze incidentul.

"Nu mă interesează ce debitează Cârţu. Nu comentez", a afirmat, miercuri, finanţatorul grupării oltene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici