Adrian Mititelu: Steaua nu m-a impresionat cu nimic

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, duminică, după înfrângerea din meciul cu Steaua Bucureşti, scor 0-1, că formaţia din Bulevardul Ghencea nu l-a impresionat cu nimic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4 afișări

"În ultimii 3-4 ani cam acesta a fost scenariul meciurilor cu Steaua, noi am ratat iar ei au câştigat. Steaua nu m-a impresionat cu nimic şi nu cred că meritam să pierdem. Meritam cel puţin un punct. În ultimele zece partide din acest sezon noi am dominat, dar adversarii au câştigat. Îngrijorător este că am ajuns deja la patru înfrângeri consecutive pe terern propriu. Avem doar 20 de puncte şi asta mă îngrijorează. Ne aşteptă un meci greu cu Victoria Brăneşti, o echipă ambiţioasă. Ne va fi foarte greu şi pentru că ne vor lipsi Dănănae, Lopes şi Ciucă, toţi suspendaţi. Trebuie să găsim soluţii. Jocul echipei a fost unul bun, dar ne-a lipsit şansa de a marca. De ce ar fi trebuit să fiu contestat? Întotdeauna mi-am propus să fac ce e mai bine pentru echipă, deşi câteodată mai şi greşesc. Au fost multe schimbări în această iarnă şi nu am avut timp de omogenizare", a spus Mititelu.

Portarul Silviu Lung jr consideră că Universitatea Craiova merita cel puţin un rezultat de egalitate: "Ne pare rău pentru înfrângere. Nu pot să zic dacă sunt vinovat la gol, voi vedea şi eu la reluări. M-am lovit la umăr, dar asta este viaţa de fotbalist. Cred că am fi meritat cel puţin un rezultat de egalitate. Steaua este o echipă puternică, dar şi noi am jucat la un nivel ridicat".

Echipa Steaua Bucureşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligii I. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Bilaşco, în minutul 31.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici