Adrian Mutu a rămas fără antrenor la Cesena: Giampaolo a fost demis

Conducerea clubului Cesena, aflat pe ultimul loc în clasamentul campionatului Italiei, a anunţat, duminică seară, că a renunţat la serviciile tehnicianului Marco Giampaolo, după a şasea înfrângere în nouă meciuri înregistrată de echipa la care evoluează Adrian Mutu.

93 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu a rămas fără antrenor la Cesena: Giampaolo a fost demis

Adrian Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este o schimbare pe care trebuia să o fac pentru a da forţă echipei", a declarat preşedintele Igor Campedelli.

Giampaolo, în vârstă de 43 de ani, se afla în funcţie din luna iunie. El a mai antrenat în Serie A echipele Cagliari, Siena şi Catania, fiind demis de fiecare dată pe parcursul sezonului.

Marco Giampaolo este al cincilea antrenor demis în acest sezon în Italia. Roberto Donadoni (Cagliari) şi Stefano Pioli (Palermo) au fost concediaţi chiar înainte de startul campionatului, Gran Piero Gasperini (Inter Milano) şi Pierpaolo Bisoli (Bologna) fiind demişi ulterior. Bisoli a fost înlocuit la Bologna cu Pioli.

Cesena a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, de Parma. Echipa la care joacă Mutu nu a înregistrat nicio victorie în acest sezon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici