Adrian Mutu a revenit cu un gol la Fiorentina

Jucătorul Adrian Mutu a marcat un gol pentru Fiorentina, adversara Stelei în Liga Campionilor, în partida susţinută, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa formaţiei Udinese, scor 4-2 (0-1), la revenirea sa pe gazon după o accidentare suferită la aductori, la începutul lunii noiembrie.

18 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu a revenit cu un gol la Fiorentina

Adrian Mutu a revenit cu un gol la Fiorentina (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Atacantul român a înscris în minutul 52 şi a restabilit egalitatea cu o scăriţă, în urma unui penalti acordat de arbitrul Orsato di Schio, pentru un fault asupra lui Gilardino. De asemenea, românul a pasat decisiv la golul patru, marcat de acelaşi Gilardino. Celelalte goluri ale Fiorentinei au fost înscrise Montolivo, în minutele 64, 77 şi Gilardino 79, în timp ce pentru Udinese a marcat Floro Flores '29 şi Di Natale '83, din penalti.

Din minutul 82, Fiorentina a evoluat cu un jucător mai puţin pe teren, după eliminarea lui Comotto, pentru un henţ comis pe linia porţii.

Antrenorul Cesare Prandelii a folosit următorii jucători: Frey - Comotto, Gamberini, Dainelli, Vargas - Donadel (Kuzmanovici '30), Melo, Montolivo (Gobbi '80) - Semioli (Santana '46), Gilardino, Mutu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici