Adrian Mutu, candidat la titlul de cel mai bun jucător al Parmei din ultimii zece ani

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, se află printre cei zece candidaţi la titlul de cel mai bun jucător din ultimii zece ai formaţiei FC Parma, pentru care a jucat în perioada 2002-2003, informează site-ul gazzettadiparma.it.

29 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu, candidat la titlul de cel mai bun jucător al Parmei din ultimii zece ani

Adrian Mutu, candidat la titlul de cel mai bun jucător al Parmei din ultimii zece ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Titlul va fi acordat în urma voturilor primite de cei zece candidaţi pe site-ul sursei citate.

Ceilalţi nouă fotbalişti nominalizaţi la titlul de cel mai bun jucător al echipei FC Parma în ultimii zece ani sunt următorii: Adriano, Gianluigi Buffon, Luca Bucci, Fa­bio Cannavaro, Giuseppe Cardone, Hernan Crespo, Marco Di Vaio, Sebastien Frey şi Alberto Gilardino.

Adrian Mutu, care va împlini 32 de ani la începutul anului viitor, a jucat 31 de meciuri pentru Parma şi a marcat 18 goluri. El a făcut cuplu în atacul Parmei cu brazilianul Adriano, fiind consideraţi la acea vreme "gemenii golului". După doar un an, Parma l-a vândut pe Mutu la Chelsea Londra pentru 15,8 milioane de lire sterline.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici