Adrian Mutu, dorit de gruparea SSC Napoli

Preşedintele clubului SSC Napoli, Aurelio De Laurentiis, s-a interesat de posibilitatea unui transfer al atacantului Adrian Mutu, contactându-l în acest sens pe omologul său de la Fiorentina, Diego Della Valle, a anunţat, vineri, cotidianul Roma, citat de site-ul calciomercatonews.com.

15 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu, dorit de gruparea SSC Napoli

Adrian Mutu, dorit de gruparea SSC Napoli (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Totuşi, este greu de crezut că Fiorentina, deja privată de Jovetici, accidentat, îl va lăsa pe jucătorul român să plece, acesta urmând să revină pe teren după data de 29 octombrie, când îi expiră suspendarea pentru dopaj", scrie sursa citată.

Contactat de site-ul Firenzeviola.it, impresarul jucătorului român, Victor Becali, a precizat că nu a discutat cu nimeni de la Napoli despre un eventual transfer al lui Mutu. "Napoli? Asta este nouă pentru mine, eu, cel puţin, nu am vorbit cu nimeni", a spus Becali.

Impresarul jucătorului român a menţionat, de asemenea, că nu are nicio informaţie legată de decizia pe care o va lua Comisia de arbitraj din cadrul federaţiei italiene privind diferendul dintre Mutu şi Fiorentina legat de plata salariului. "Sentinţa? Personal nu ştiu nimic şi nu ştiu care ar putea fi motivele acestei întârzieri. Adrian este totuşi liniştit, se gândeşte numai la sfârşitul lunii octombrie, când va putea reveni pe teren", a precizat impresarul pentru site-ul Firenzeviola.it.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici