Adrian Mutu: Mai am trei luni de contract cu FC Pune

Atacantul Adrian Mutu a declarat, joi, că mai are contract trei luni cu gruparea indiană FC Pune City, la care se va prezenta, în iulie, pentru pregătirile dinaintea sezonului.

337 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu: Mai am trei luni de contract cu FC Pune

Adrian Mutu (Imagine: Alexandru Hojda / Mediafax Foto)

"Nu m-am gândit la un meci de retragere pentru că nu m-am retras. Voi juca în India pentru că mai am contract încă trei luni şi după aceea vom vedea. Eu am contract semnat încă de anul trecut, sunt singurul jucător care s-a dus în India cu contract pe două sezoane. Cantonamentul va începe în luna iulie, iar campionatul în septembrie", a declarat Mutu

Întrebat dacă e posibil să revină la Fiorentina, Mutu a răspuns: "Ce s-a fac la Fiorentina? Ca spectator, probabil, ca jucător, în niciun caz."

Mutu, în vârstă de 36 de ani, şi-a reziliat contractul cu Petrolul Ploieşti la 26 septembrie 2014, pentru a semna cu gruparea indiană FC Pune City, însă el nu putut evolua la această echipă deoarece contractul său a fost înregistrat prea târziu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici