Adrian Mutu: Mourinho este terminat ca antrenor

Atacantul echipei FC Pune City Adrian Mutu a declarat, miercuri, publicaţiei britanice Daily Mirror, că tehnicianul Jose Mourinho, alături de care a lucrat în perioada în care a evoluat la Chelsea Londra, este terminat ca antrenor, afirmând totodată despre portughez că este o persoană falsă.

675 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu: Mourinho este terminat ca antrenor

Adrian Mutu: Mourinho este terminat ca antrenor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"A fost un mare antrenor în trecut, dar ca persoană este fals. Se gândeşte numai la el, nu are nicio consideraţie pentru ce simt şi ce gândesc jucătorii. Nu puteai să mergi să vorbeşti cu el. Ca antrenor, este terminat. Nu mai este cale de întoarcere pentru el. Cum să-ţi mai revii după aşa ceva (n.r. - seria de eşecuri a echipei Chelsea)? Puteţi vedea acum că mulţi dintre jucătorii săi sunt nefericiţi. De ce? El este motivul. Nu le poate vorbi jucătorilor aşa cum ar trebui să li se vorbească. Primul lucru pe care îl face este să se ducă la cel mai important jucător din echipă şi să-l înfurie. Indiferent cine a fost, John Terry, Frank Lampard, face asta doar pentru a se distra. Acesta este modul în care acţionează şi nu se va schimba pentru nimeni", a spus Mutu.

Fotbalistul român a vorbit şi despre experienţa sa în liga profesionistă indiană, afirmând că îşi doreşte să continue în acest campionat: "M-am bucurat de timpul petrecut în India, forma mea fizică s-a îmbunătăţit. Vom vedea ce îmi rezervă viitorul, dar voi fi deschis la o revenire în ISL".

Adrian Mutu, în vârstă de 36 de ani, a fost depistat pozitiv la finalul anului 2004, pe vremea când evolua la clubul Chelsea Londra, controlul fiind cerut de tehnicianul Jose Mourinho. Chelsea l-a achiziţionat, în vara anului 2003, pe Mutu de la AC Parma, contra sumei de 15,8 milioane de lire sterline şi a renunţat la serviciile acestuia în octombrie 2004, după ce jucătorul a fost depistat pozitiv cu cocaină la un control antidoping.

În acest sezon, Chelsea, campioana en titre a Angliei, ocupă locul 14, cu 15 puncte, după 15 etape disputate din Premier League (patru victorii, trei remize şi opt înfrângeri), la două puncte de primul loc retrogradabil. Totodată, Chelsea joacă, miercuri seară, cu FC Porto, pe Stamford Bridge, un meci decisiv pentru calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici