Adrian Mutu, numit antrenor principal: Neftchi este destinat gloriei

Adrian Mutu a fost numit antrenor principal la Neftchi. „Este este cel mai mare club din Azerbaidjan cu cei mai mari şi pasionaţi fani. Neftchi este destinat gloriei, iar mai devreme sau mai târziu Neftchi va face lucruri mari în Europa”, transmite el.

546 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu, numit antrenor principal: Neftchi este destinat gloriei

Adrian Mutu, numit antrenor principal: Neftchi este destinat gloriei

„Sunt onorat să fiu numit antrenor principal la Neftchi. Acesta este cel mai mare club din Azerbaidjan cu cei mai mari şi pasionaţi fani din Azerbaidjan. Fanii Neftchi sunt renumiţi în Europa pentru pasiunea şi loialitatea lor, iar eu sper să construiesc o legătură bună cu ei, pentru că la ziua de azi ei sunt cei care ţin mereu vii spiritele unei echipe. Scopul meu este să-l aduc pe Neftchi înapoi în locul în care merită să fie - să domine în Azerbaidjan şi să reprezint Azerbaidjanul în Europa cu mândrie şi onoare”, scrie pe Facebook Adrian Mutu.

El afirmă că Neftchi are un proiect uriaş, care include printre altele restructurarea clubului şi modernizarea acestuia în conformitate cu conceptul de club european modern.

„Am fost impresionat de acest proiect in timpul conversatiilor cu conducerea clubului care are o viziune despre cum sa efectueze reformele. Ştiu că situaţia actuală afectează fanii noştri şi comunitatea Neftchi. Astfel, ne doare. Îmi voi folosi toate cunoştinţele, experienţa, expertiza pentru a schimba această situaţie şi pentru a-i face pe fanii noştri fericiţi. Neftchi este destinat gloriei, iar mai devreme sau mai târziu Neftchi va face lucruri mari în Europa. Acesta este destinul nostru. Şi sunt încântat să am o astfel de oportunitate de a încerca să o fac mai devreme decât mai târziu. Cu toate acestea, înţelegem că acesta este un proces, durează ceva timp. Dar abia aştept să încep să lucrez cu echipa şi să încerc să o îmbunătăţesc”, încheie Mutu.

Adrian Mutu a plecat sâmbătă de la FC Rapid Bucureşti. În locul său a fost adus Cristiano Bergodi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici