Adrian Mutu: Obiectivul meu este să revin pe teren înainte de finalul campionatului

Atacantul român al echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, care a participat, sâmbătă, la o sesiune de autografe la magazinul oficial al grupării italiene, a declarat că obiectivul său este să revină pe teren până la finalul campionatului, informează site-ul oficial viola.

4 afișări

"Mă simt bine, iar obiectivul meu este să revin pe teren înainte de finalul campionatului. Nu ştiu dacă după partida de duminică, cu Sampdoria, vom putea sărbători calificarea în Liga Campionilor, nu depinde numai de noi. Sperăm să reuşim, pentru a fi mai liniştiţi", a spus Mutu, care a participat la sesiunea de autografe alături de un alt jucător accidentat de la Fiorentina, Mario Alberto Santana.

Mutu a comentat, de asemenea, iniţiativa fanilor ca la meciul cu Sampdoria toţi suporterii să fie îmbrăcaţi în violet. "Este un lucru frumos, ar trebui să fim tot timpul aşa. Nu numai să ne îmbrăcăm în violet, dar să umplem stadionul la fiecare meci, pentru a ajuta echipa", a spus Mutu.

Adrian Mutu a fost operat, în 6 aprilie, după ce în urma artroscopiei efectuate s-a descoperit că suferă de o leziune a meniscului extern de la genunchiul stâng. În această săptămână, Mutu a fost unor serii de teste medicale, de către doctorul Pierpaolo Mariani, în care s-a observat că internaţionalului român mai resimte dureri, astfel că revenirea sa pe teren a fost amânată.

Fiorentina va întâlni, duminică, pe teren propriu, formaţia Sampdoria, în etapa a 36-a a campionatului italian. În prezent, Fiorentina ocupă locul 4 în Serie A, cu 64 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici