Adrian Mutu, prezentat oficial la Ajaccio: Să nu vă aşteptaţi ca eu să rezolv problemele de unul singur

Atacantul Adrian Mutu a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă organizată pentru prezentarea sa oficială la gruparea AC Ajaccio, că nimeni nu trebuie să aştepte ca el să rezolve de unul singur problemele din echipa franceză.

543 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu, prezentat oficial la Ajaccio: Să nu vă aşteptaţi ca eu să rezolv problemele de unul singur

Adrian Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Preşedintele Alain Orsoni m-a convins să vin aici. Clubul vrea să progreseze şi sunt încântat să fac parte din acest proiect. Să nu vă aşteptaţi ca eu să rezolv problemele din echipă de unul singur. La Cesena s-a întâmplat acest lucru şi treaba nu a mers bine. M-am antrenat puţin în ultima perioadă şi nu sunt încă pregătit să joc meciuri oficiale. După ce mă voi antrena alături de colegi, voi intra rapid în ritm şi voi juca şi meciuri oficiale. Erau puţine numere libere şi de aceea am ales 12. Am stat un an şi jumătate în aceeaşi cameră cu Ibrahimovici, este prietenul meu. Am glumit când am spus că vreau să marchez mai mult ca el, dar în fiecare glumă există un sâmbure de adevăr. Sunt bucuros că am venit în Franţa să joc pentru Ajaccio. Sper ca în viitor să fiu jucătorul care eram odată. În primul rând îmi doresc să fiu sănătos şi apoi evoluţiile bune vor veni şi ele", a spus Mutu.

Adrian Mutu a vorbit şi despre echipa naţională a României, precizând că nu intenţionează să se retragă din prima reprezentativă: "Urmează să merg la echipa naţională şi sper să joc acolo. Aşa voi intra mai repede în formă. Sunt căpitanul echipei naţionale şi niciodată nu mă voi retrage. Voi veni de fiecare dată când voi fi convocat".

Atacantul român crede că aventura la Ajaccio va fi ultima din cariera sa de jucător profesionist. "Nu mai sunt un copil. Am schimbat multe echipe în cariera mea. Motivaţii în plus sunt, pentru că tot timpul îţi doreşti o schimbare, o motivaţie nouă. Sper să fie ultima echipă din cariera mea, după... gata, o să am 36 de ani şi cred că... Nu ştiu, sper să fiu sănătos şi să continui", a explicat Mutu.

Preşedintele clubului AC Ajaccio, Alain Orsoni, a afirmat că speră ca Mutu să marcheze mai mult de 12 goluri, numărul pe care îl va purta la formaţia franceză.

La finalul conferinţei de presă, Adrian Mutu s-a fotografiat cu tricoul cu numărul 12 pe care îl va purta la echipa corsicană.

Adrian Mutu, în vârstă de 33 de ani, a semnat un contract pe două sezoane cu formaţia AC Ajaccio şi a fost prezentat oficial la sediul clubului. Atacantul român a retrogradat cu Cesena în Serie B la finalul sezonului trecut şi şi-a reziliat contractul cu gruparea italiană

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici