Adrian Mutu, prima înfrângere pe banca lui Rapid Bucureşti, învinsă de U Craiova 1948 în Giuleşti

  • Partidă dramatică luni seara pe noua arenă din Giuleşti, unde Rapid Bucureşti a fost învinsă de U Craiova 1948, la capătul unui meci dramatic, încheiat cu scorul de 2-3 (1-1) pentru oaspeţi.
  • În minutul 90 scorul era 1-2.
  • Rapid a egalat în prelungiri, dar oltenii au revenit şi au dus toate punctele.
832 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu, prima înfrângere pe banca lui Rapid Bucureşti, învinsă de U Craiova 1948 în Giuleşti

Sursa foto: MediafaxFoto

Lupta pentru primul loc în play-out rămâne deschisă până în ultima etapă, Rapid Bucureşti ratând luni seara ocazia de a se deprinde decisiv în fruntea clasamentului.

Partida a început cu stângul pentru oaspeţi, care şi-au marcat în proprie poartă, după o fază ce a semănat cu jocurile mecanice, Diallo introducând mingea involuntar, cu călcâiul, în proprie poartă (1-0, min. 8).

Oltenii au replicat şi au egalat înainte de pauză, prin Compagno, care a valorificat din poziţie unu la unu cu portarul Moldovan, o excelentă pasă filtrantă a lui Bauza (1-1, min. 44).

La revenirea de la vestiare, Compagno a transformat o lovitură de pedeapsă, obţinută de acelaşi Bauza, care fusese faultat de Moldovan (1-2, min. 47).

Giuleştenii pornesc ofensiva şi îl scot în evidenţă pe Popa, care are câteva intervenţii salvatoare.

În minutul 90, centralul dictează 5 minute de prelungiri. Rapidiştii reuşesc să scoată un penalty, pe care îl transformă Albu, în minutul 90+2 (2-2).

Meciul părea să se încheie cu o remiză, când oaspeţii au lansat un ultima atac, finalizat cu un şut al belgianului Baeten din marginea careului care s-a oprit în plasa porţii giuleştene (2-3, min. 90+5).

Rapid Bucureşti rămâne pe prima poziţie a play out-ului, cu 39 de puncte, la egalitate cu Sepsi Sfântu Gheorghe, şi joacă în ultima etapă, cu CS Mioveni, în deplasare.

U Craiova 1948 ocupă locul 10, cu 34 de puncte şi are asigurată menţinerea în Liga 1, cu o etapă înainte de finele campionatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici