Adrian Mutu vrea să plece de la Ajaccio în iarnă. Atacantul ar putea ajunge la o echipă din Golful Persic

Atacantul echipei AC Ajaccio, Adrian Mutu, i-a cerut agentului său italian să îi găsească o formaţie din zona Golfului Persic, fiind nemulţumit de statutul de rezervă la formaţia pregătită de Fabrizio Ravanelli.

151 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu vrea să plece de la Ajaccio în iarnă. Atacantul ar putea ajunge la o echipă din Golful Persic

Adrian Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Adrian Mutu a fost indisponibil pentru partida cu Olympique Lyon, din etapa a şaptea, însă cu Montpellier a asistat din tribune la meci, el nefiind oprit în lot de antrenorul italian, informează mercato365.com.

În această vară, Adrian Mutu a fost în atenţia clubului Bursaspor (Turcia), însă transferul nu s-a finalizat.

Adrian Mutu nu a înscris niciun gol pentru AC Ajaccio în acest sezon, după ce anul trecut reuşise să o facă de 11 ori.

Mutu nu a fost convocat de selecţionerul Victor Piţurcă pentru meciurile din această lună cu Andorra şi Estonia. Ultima convocare a lui Mutu la echipa naţională a fost în martie, la "dubla" cu Ungaria şi Olanda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici