Adrian Mutu: Vreau să ajung ca Prandelli

Prezent, joi, la cursurile Şcolii de Antrenori din cadrul FRF, Adrian Mutu a dezvăluit că se va apuca de antrenorat imediat ce se lasă de fotbal şi că modelul său de tehnician este Cesare Prandelli.

385 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu: Vreau să ajung ca Prandelli

Adrian Mutu: Vreau să ajung ca Prandelli (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Adrian Mutu spune că ar fi vrut să urmeze cursurile Şcolii de Antrenori în Italia, însă lipsa timpului îl împiedică să facă acest lucru." Mi-am luat maşina şi am venit direct la cursuri. E o dorinţă mare să ajung antrenor pentru că-mi place, fac asta din pasiune şi cu plăcere. Vreau să ajung ca Cesare Prandelli. E un antrenor pregătit, el m-a învăţat să joc fotbal. Am lucrat cu mai mulţi antrenori, dar el m-a ajutat cel mai mult".

Fotbalistul echipei ASA Târgu Mureş e convins că nu poate fi comparat cu Mirel Rădoi. "Eu sînt jucător, iar indicaţiile pe care le-am dat au fost doar ale unui jucător de pe bancă. Rădoi era antrenor! Colegii mai tineri îmi cer sfaturi, iar dacă pot să fac asta îi ajut cu drag. Sper ca oamenii din club să aleagă un antrenor pe măsură şi să lucreze bine cu noi”

În vârstă de 37 de ani, Adrian Mutu mai are contract cu ASA Târgu Mureş până la vară, când va anunţa dacă va merge din nou în India sau va renunţa la activitatea de fotbalist.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici