Adrian Petre a înscris golul decisiv pentru Esbjerg în victoria cu Brondby, scor 1-0

Adrian Petre (21 de ani) a marcat golul decisiv al formaţiei sale, Esbjerg, în partida de pe terenul lui Brondby, scor 1-0, din play-off-ul primei ligi din Danemarca.

74 afișări
Imaginea articolului Adrian Petre a înscris golul decisiv pentru Esbjerg în victoria cu Brondby, scor 1-0

Adrian Petre a înscris golul decisiv pentru Esbjerg în victoria cu Brondby, scor 1-0

Internaţionalul U21 al României a fost introdus pe teren în minutul 73 de antrenorul John Lammers, iar arădeanul a punctat zece minute mai târziu. Brink i-a centrat din flanc lui Petre, care a reluat cu uşurinţă în poarta lui Brondby.

A fost al 11-lea gol reuşit de Adrian Petre pentru Esbjerg, în acest sezon, opt dintre acestea venind în Superliga daneză. De asemenea, reuşita contra lui Brondby este prima din play-off pentru fostul jucător de la UTA Arad, care a părut să aibă o uşoare scădere de formă odată cu problemele de sănătate avute înaintea meciurilor amicale ale României U21, din luna martie, contra Spaniei şi Danemarcei.

Convocat iniţial de Mirel Rădoi, Petre a acuzat o răceală puternică şi nu a mai putut face deplasarea în cantonamentul din Spania al echipei naţionale. Problemele s-au văzut şi la echipa de club, unde a pierdut echipa de start pentru câteva meciuri în dauna ucraineanului Yuri Yakovenko (25 de ani).

Cu patru etape înainte de încheierea play-off-ului, Esbjerg ocupă locul trei în Danemarca, cu 49 de puncte. Lider este FC Copenhaga, cu 76 de puncte, urmată fiind de Midtylland, care are 65 de puncte. Ultima treaptă a podiumului îi asigură lui Esbjerg participarea în finala play-off-ului pentru calificarea în preliminariile Europa League.

Adrian Petre evoluează din vara anului 2017 la Esbjerg, UTA Arad primind 500.000€ în schimbul atacantului. Nouarul danezilor a evoluat în 60 de partide pânâ în prezent, în toate competiţiile, şi a punctat de 24 de ori. Petre este cotat la 700.000€ de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici