Adrian Stoica: Drăgulescu a lucrat bine, într-o companie explozivă!

Preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică, Adrian Stoica a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că medalia de aur obţinută de Marian Drăgulescu la sol este cu atât mai preţioasă, cu cât a învins campionul olimpic şi pe cel mondial absolut.

15 afișări
Imaginea articolului Adrian Stoica: Drăgulescu a lucrat bine, într-o companie explozivă!

Adrian Stoica: Drăgulescu a lucrat bine, într-o companie explozivă! (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

"Marian a lucrat foarte bine exerciţiul, a avut o notă mare de plecare ca dificultate, iar aurul obţinut este cu atât mai preţios cu cât compania sa din finală a fost explozivă. A depăşit campionul olimpic şi pe cel mondial absolut. Nu vreau să fac pronosticuri, nu-mi place, dar dacă vorbim strict valoric, cred că va fi un concurs bun la masculin şi la sărituri, cal cu mânere şi inele. Sperăm să mai urcăm pe podium", a declarat Adrian Stoica.

Gimnastul Marian Drăgulescu a câştigat, sâmbătă, medalia de aur în finala de la sol, cu nota 15.700, la Campionatele Mondiale individuale de la Londra.

Podiumul a fost completat de campionul olimpic Zao Kai (15.675, China) şi de israelianul Alexander Shatilov (15.575).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici