Adrian Teodorescu, fost antrenor al lui Lennox Lewis, a fost arestat pentru agresiune sexuală

Managerul şi antrenorul Adrian Teodorescu, care l-a pregătit pe pugilistul britanic Lennox Lewis şi l-a impresariat pe boxerul Ion Ionuţ (Jo Jo Dan), a fost arestat la Toronto, săptămâna trecută, fiind acuzat de agresiune sexuală, informează presa canadiană.

467 afișări
Imaginea articolului Adrian Teodorescu, fost antrenor al lui Lennox Lewis, a fost arestat pentru agresiune sexuală

Adrian Teodorescu (Imagine: www.torontosun.com)

Potrivit Toronto Sun, care redă informaţii furnizate de poliţia locală, Teodorescu este acuzat că a agresat-o sexual pe una dintre elevele sale, timp de aproape 11 luni, de la 1 februarie până miercurea trecută. Femeia care l-a acuzat pe antrenorul de origine română are 21 de ani.

"Încă strângem dovezi. Credem că este posibil să fi existat şi alte victime şi vrem ca acestea să declare ceea ce li s-a întâmplat cât mai curând posibil", a declarat detectivul Rob Ermacora, care se ocupă de acest caz.

Conform Toronto Star, Teodorescu, care nu are antecedente penale, mai este acuzat că a ameninţat-o cu moartea şi a hărţuit-o pe eleva sa.

Antrenorul în vârstă de 65 de ani este proprietarul clubului de box Atlas din Toronto, la care sunt angajaţi şi soţia sa, şi fiul lor. El se află în Canada de 25 de ani.

Adrian Teodorescu l-a antrenat pe britanicul Lennox Lewis, fost campion mondial la profesionişti, în perioada în care acesta era amator, ajutându-l să câştige medalia de aur la Jocurile Olimpice din 1988. După ce Lewis a trecut la profesionişti, Teodorescu a fost consilierul acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici