Adriano, desemnat cel mai slab jucător al anului în Serie A, Mutu pe locul 10

Atacantul brazilian al echipei AS Roma, Adriano, a primit pentru a treia oară premiul Bidonul de Aur, care se decernează celui mai slab jucător din campionatul Italiei, Seria A, informează agenţia Datasport.

24 afișări
Imaginea articolului Adriano, desemnat cel mai slab jucător al anului în Serie A, Mutu pe locul 10

Adriano, desemnat cel mai slab jucător al anului în Serie A, Mutu pe locul 10 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Adriano, care a evoluat doar în trei meciuri pentru Roma şi nu a marcat niciun gol, a strâns 22,42 la sută din voturi, fiind urmată de conaţionalii săi Amauri (Juventus Torino), cu 12,76 la sută, şi Ronaldinho (AC Milan), cu 10,11 la sută.

Printre nominalizaţi s-a aflat şi atacantul român al formaţiei AC Fiorentina, Adrian Mutu, care s-a clasat pe locul zece, cu 4,75 la sută din voturi.

Câştigătorii celorlalte ediţii ale Bidonului de Aur sunt următorii: Rivaldo (2003), Nicola Legrottaglie (2004), Christian Vieri (2005), Adriano (2006 şi 2007), Ricardo Quaresma (2008) şi Felipe Melo (2009).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici