Adversara Simonei Halep în turul al treilea de la Roland Garros

Lesia Tsurenko (nr. 27 WTA) a reuşit să se impună în faţa jucătoarei din Serbia Alexandra Krunic (nr. 76 WTA) şi să se califice în turul al treilea de la Roland Garros, acolo unde o va întâlni pe Simona Halep (nr. 3 WTA).

2237 afișări
Imaginea articolului Adversara Simonei Halep în turul al treilea de la Roland Garros

Adversara Simonei Halep în turul al treilea de la Roland Garros

Meciul dintre Lesia Tsurenko şi Alexandra Krunic a început joi, dar a fost suspendat din cauza lăsării întunericului şi continuat vineri. Partida a durat trei ore şi cinci minute, iar sportiva din Ucraina s-a impus greu în faţa lui Krunic, scor 5-7, 7-5, 11-9. Aleksandra Krunic a servit de patru ori pentru câştigarea jocului şi a avut chiar şi o minge de meci.

În turul trei, Lesia Tsurenko va da peste Simona Halep, în faţa căreia nu a câştigat niciun meci din cele şapte disputate până acum. În anul 2019 s-au întâlnit de două ori, la Dubai şi Doha, iar Halep s-a impus cu 6-3, 7-5, respectiv 6-2, 6-3. În 2018 la Cincinnati scorul a fost 6-4, 6-1, iar în 2014 la Wimbledon: 6-3, 4-6, 6-4. La 'S-Hertogenbosch Simona a câştigat cu 6-3, 6-1, în 2012 la turneul de la Linz Tsurenko s-a retras când Halep conducea în primul set cu 3-0. Primul meci jucat a fost la Opole, scor 6-4, 7-5.

Meciul dintre Simona Halep şi Lesia Tsurenko se va disputa sâmbătă, 1 iunie, la o oră ce urmează să fie anunţată de organizatori.

Karolina Pliskova, eliminată în turul trei la Roland Garros

Karolina Pliskova (27 de ani, nr. 2 WTA) a fost eliminată, vineri, 31 mai, în turul trei de la Roland Garros, în faţa jucătoarei din Croaţia Petra Martic (28 de ani, nr. 31 WTA) în două seturi, 6-3, 6-3, după o oră şi 25 de minute de joc.

Pliskova era favorita numărul doi la câştigarea turneului de la Grand Slam. Campioana în urma cu două săptămâni la Roma, sportiva din Cehia a fost învinsă de Petra Martic, jucătoare care ajunge pentru a treia oară în cariera sa în optimile competiţiei de la Paris.

Următoarea adversară a Petrei va fi câştigătoarea meciului Kaia Kanepi şi Veronika Kudermetova.

În urma eliminării Karolinei Pliskova de la Roland Garros, Naomi Osaka îşi va păstra poziţia de lider în ierarhia mondială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici