Adversarele campioanei HCM Constanţa la turneul de calificare în grupele Ligii Campionilor

Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, va întâlni formaţiile Haslum HK (Norvegia), Beşiktaş JK (Turcia) şi Initia Hasselt (Belgia) în grupa 3 preliminară pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor, potrivit tragerii la sorţi de joi, de la Viena.

69 afișări
Imaginea articolului Adversarele campioanei HCM Constanţa la turneul de calificare în grupele Ligii Campionilor

Adversarele campioanei HCM Constanţa la turneul de calificare în grupele Ligii Campionilor (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

HCM Constanţa a făcut parte din prima urnă valorică la tragerea la sorţi de la Viena.

Componenţa celor trei grupe preliminare este următoarea:

Grupa 1: HC Meshkov Brest (Belarus), RK Vojvodina (Serbia), Tatran Presov (Slovacia), Targos Bevo HC (Olanda);

Grupa 2: HC Motor Zaporoje (Ucraina), Porto (Portugalia), Alpla HC Hard (Austria), Junior Fasano (Italia);

Grupa 3: HCM Constanţa, Haslum HK (Norvegia), Beşiktaş JK (Turcia) şi Initia Hasselt (Belgia).

Doar prima clasată la fiecare turneu obţine calificarea în grupele Ligii Campionilor, a căror componenţă va fi cunoscută la tragerea la sorţi de vineri.

Meciurile din cadrul turneelor preliminare se vor juca în 6 şi 7 septembrie, în sistem semifinale şi finala pentru calficarea în grupele competiţiei.

Tot joi a avut loc şi tragerea la sorţi a turneelor preliminare din Liga Campionilor la feminin. Componenţa acestora este următoarea:

Grupa 1: FTC Rail Cargo Hungaria (Ungaria), HC Leipzig (Germania), HC BNTU-BelAz Minsk (Belarus), Sercodak/Dalfsen (Olanda)

Grupa 2: FC Midtjylland (Danemarca), Byasen Trondheim (Norvegia), HC Podravka Vegeta (Croaţia), ZRK Radnicki Kragujevac (Croaţia).

Meciurile se vor juca în 20 şi 21 septembrie, în acelaşi sistem ca la masculin, iar câştigătoarea fiecărui turneu se va califica în grupele Ligii Campionilor, fază în care va evolua direct şi campioana României, HCM Baia Mare.

Formaţia băimăreană îşi va afla adversarele la tragerea la sorţi de vineri, HCM făcând parte din urna a doua valorică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici