Aeroporturile din Beijing, închise în timpul deschiderii JO

Aeroporturile din Beijing vor fi închise în timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice, urmând ca în cele patru ore să nu decoleze şi să nu aterizeze niciun avion, din motive de securitate, informează presa chineză.

10 afișări
Imaginea articolului Aeroporturile din Beijing, închise în timpul deschiderii JO

Aeroporturile din Beijing, închise în timpul deschiderii JO (Imagine: Mediafax/AFP)

Potrivit presei din China, conducerile aeroporturilor şi companiile aeriene au fost prevenite în legătură cu această măsură decisă de Autoritatea Aviaţiei Civile.

Astfel, în data de 8 august, de la ora locală 19.59 (ora 14.59 a României) până la miezul nopţii, aeroportul internaţional din Beijing şi cel din Nanyuan, din sudul capitalei Chinei, vor avea toate zborurile suspendate. Unele curse vor fi decalate, iar altele anulate.

Autorităţile chineze au luat măsuri stricte pentru asigurarea securităţii sportivilor şi a turiştilor în perioada Jocurilor Olimpice, justificând aceste acţiuni prin existenţa riscului unor ameninţări teroriste.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici