AFP: Liverpool obţine un succes liniştitor, după un joc "neglijent" cu Steaua Bucureşti

Agenţia France Presse scrie, joi, că Liverpool a debutat în grupele Ligii Europa cu un succes la un scor "măgulitor" pe Anfield Road în faţa formaţiei Steaua Bucureşti, jocul formaţiei engleze fiind însă considerat "neglijent".

21 afișări
Imaginea articolului AFP: Liverpool obţine un succes liniştitor, după un joc "neglijent" cu Steaua Bucureşti

AFP: Liverpool obţine un succes liniştitor, după un joc "neglijent" cu Steaua Bucureşti (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"După ce a suferit în campionatul Angliei, unde ocupă locul 13, Liverpool a obţinut un rezultat liniştitor după un joc neglijent contra unui adversar care a clacat spre finalul partidei. Englezii preiau conducerea în grupă, în faţa celor de la Napoli, care au terminat la egalitate, scor 0-0, cu FC Utrecht", scrie AFP.

Sursa citată aminteşte că antrenorul Roy Hodgson a făcut opt schimbări în echipă faţă de jucătorii aliniaţi la partida cu Birmingham, de luni, din Premier League. "Asta nu i-a împiedicat însă pe cei de la Liverpool să demareze în trombă, scorul fiind deschis încă din secunda 26 de joc, prin Joe Cole. Steaua nu a «îngheţat» însă şi a reuşit să egaleze în minutul 13", a mai scris AFP.

Formaţia Steaua Bucureşti a debutat cu un eşec în ediţia 2010/2011 a grupelor Ligii Europa, după ce a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 4-1 (1-1), de echipa engleză FC Liverpool, în prima etapă a grupei K.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici