Ajax Amsterdam - PSV Eindhoven 0-4, în Supercupa Olandei la fotbal

  • Meciul a avut loc pe ”Amsterdam Arena”, fieful campioanei Ajax.
  • Englezul Madueke, 19 ani, arealizat o dublă, iar pe lista marcatorilor a intrat şi neamţul Gotze.
  • La gazde a debutat olandezul Berghuis, adus de la rivala Feyenoord.
99 afișări
Imaginea articolului Ajax Amsterdam - PSV Eindhoven 0-4, în Supercupa Olandei la fotbal

PSV petrece Sursafoto: Facebook PSV Eindhoven

Pe Amsterdam Arena, Ajax, campioana în exerciţiu şi câştigătoarea ultimei ediţii a KNVB Beker (cupa naţională), s-a prăbuşit, sâmbătă seară, în faţa echipei care a terminat sezonul trecut pe locul 2 în Eredivisie, PSV Eindhoven.

Trebuia să fie Supercupa dedicată lui Cruijff, după ce a fost anulată în 2020 din cauza pandemiei.

Adus de la rivala Feyenoord, Berghuis a debutat la gazde. Oamenii lui Schmidt au triumfat cu 4-0, datorită englezului Madueke (dublă), Vertessen şi neamţul Gotze.

Cartonaş roşu pentru Tagliafico de la Ajax.

AJAX (4-3-3): Pasveer; Mazraoui, Timber, Martinez, Tagliafico; Gravenberch, Klaassen, Blind; Berghuis, Haller, Tadic. Erik Ten Hag

PSV (4-3-3): Drommel; Mwene, Ramalho, Boscagli, Max; Sangaré, Götze, Van Ginkel; Madueke, Zahavi, Gakpo. Roger Schmidt

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici