Al doilea accident la actuala ediţie a Raliului Maramureşului. Pilotul Cătălin Catana, transportat cu elicopterul la spital

Echipajul format din Cătălin Catana şi Arnold Caitanu a ieşit în decor în cadrul probei speciale cu numărul 8, iar maşina de concurs a lovit un cap de pod.

328 afișări
Imaginea articolului Al doilea accident la actuala ediţie a Raliului Maramureşului. Pilotul Cătălin Catana, transportat cu elicopterul la spital

Al doilea accident la actuala ediţie a Raliului Maramureşului. Pilotul Cătălin Catana, transportat cu elicopterul la spital

Echipajul 119, format din Cătălin Catana şi Arnold Caitanu, din cadrul Rally 2, a ieşit în decor în cadrul probei speciale cu numărul 8 - Codrul Butesii. Maşina de concurs a lovit un cap de pod, ajungând în afara traseului, iar cei doi sportivi au rămas încarceraţi. Acesta era ultimul echipaj în ordinea de start de la Raliul Maramureşului, informează site-ul fras.ro, portarul Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

Toate echipele medicale de intervenţie şi descarcerare au ajuns rapid la faţa locului şi au luat toate măsurile, conform protocolului medical. Echipajul de descarcerare a intervenit rapid şi i-a extras pe cei doi din maşina de concurs. Ambii sunt stabili, conştienţi şi cooperanţi, conform reprezentanţilor Comisiei Medicale FRAS.

Pilotul Cătălin Catana a fost transportat cu elicopterul la spital, iar copilotul Arnold Caitanu cu ambulanţa Serviciului de Ambulanţă Judeţean pentru mai multe investigaţii. Ambii sunt în afara oricărui pericol.

În urma investigaţiilor, Cătălin Catana a fost diagnosticat cu fractura de bazin cu deplasare şi urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale, în timp ce Arnold Caitanu are o fractura de bazin, dar nu are nevoie de operaţie.

Este a doua zi la rând cu accident în Raliul Maramureşului, Ieri, pilotul Bogdan Marişca a avut accident (Detalii AICI).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici