Al doilea club din România finanţat de Gigi Becali. Iată ce strategie are omul de afaceri

Gigi Becali devine finanţator la al doilea club din România, după ce a preluat şi echipa din Liga 2, Academica Clinceni, formaţie care a terminat pe locul şase în sezonul recent încheiat.

2622 afișări
Imaginea articolului Al doilea club din România finanţat de Gigi Becali. Iată ce strategie are omul de afaceri

Al doilea club din România finanţat de Gigi Becali. Iată ce strategie are latifundiarul din Pipera

După ce a anunţat la toate televiziunile de sport din România că nu mai e patron la vicecampioana României, în locul său venind Vasile Geambazi, Becali a luat decizia de a investi la Clinceni.

Conform DigiSport, omul de afaceri a profitat de relaţiile bune pe care le are cu conducătorii clubului din Liga 2 şi va începe să investească cu scopul de a trimite jucătorii FCSB-ului care au evoluat mai puţin.

Astfel, omul de afaceri din Pipera şi-a structurat o strategie prin care doreşte să trimită în liga secundă jucătorii care nu au loc la FCSB, într-un mediu competitiv.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici