Alcaraz îl învinge pe Rublev la ATP Finals şi rămâne în cursa pentru calificare

Spaniolul Carlos Alcaraz a obţinut miercuri prima victorie la ATP Finals cu un succes în faţa rusului Andrey Rublev, pe care l-a învins relativ uşor cu 7-5, 6-2, pentru a-şi relansa speranţele de calificare în semifinala competiţiei, din Grupa Roşie.

134 afișări
Imaginea articolului Alcaraz îl învinge pe Rublev la ATP Finals şi rămâne în cursa pentru calificare

Alcaraz îl învinge pe Rublev la ATP Finals şi rămâne în cursa pentru calificare

Alcaraz, numărul doi mondial, a suferit o înfrângere în turul inaugural în faţa lui Alexander Zverev, dar a replicat energic în al doilea meci, în faţa unui adversar care nu a părut a fi în apele sale.

Rublev a reuşit să reziste în primul set, dar a ezitat la 5-5, când şi-a pierdut serviciul, Alcaraz adjudecându-şi apoi setul inaugural.

Lucrurile s-au deteriorat rapid pentru Rublev când şi-a pierdut serviciul la începutul setului secund. Întâi şi-a trântit racheta pe jos după ce i-a oferit lui Alcaraz o minge de break, iar când a pierdut game-ul şi-a lovit în mod repetat racheta în picior, provocându-şi sângerări la genunchi.

Alcaraz a preluat controlul complet după aceea, Rublev părând să joace împotriva lui însuşi. Disputa a ajuns la finalul previzibil în puţin mai mult de o oră.

Mai târziu, miercuri seara, germanul Zverev îşi poate garanta un loc în semifinale dacă îl va învinge pe Daniil Medvedev, ambii jucători urmărind să-şi adauge la clasament a doua victorie, după cea din meciul de deschidere.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici