Ales Jindra a debutat cu o victorie pe banca tehnică a formaţiei CFR Cluj

Antrenorul Ales Jindra a debutat cu o victorie pe banca tehnică a formaţiei CFR Cluj, care a învins, duminică, pe teren propriu, echipa CS Otopeni, scor 1-0 (0-0), într-o partidă contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii I.

18 afișări
Imaginea articolului Ales Jindra a debutat cu o victorie pe banca tehnică a formaţiei CFR Cluj

Ales Jindra, antrenorul formaţiei CFR Cluj (Imagine: Mediafax Foto)

Unicul gol al partidei a fost marcat de Diego Ruiz '88.

Panin a centrat de pe partea stângă şi Ruiz a reluat cu capul, de la aproximativ 7 metri şi a făcut inutil plonjonul portarului Cristi Munteanu.

CFR Cluj: 1. Claro - 24. Viana, 20. Cadu, 27. De Sousa, 4. Panin - 31. Dani, 19. Culio (77. Deac '59), 8. Peralta (99. Ruiz '77), 33. Pereira (23. Mara '54) - 17. Y. Kone, 7. Dubarbier. Antrenor: Ales Jindra.

CS Otopeni: 12. Cr. Munteanu - 24. Dumitrescu, 55. Diogo, 5. L. Ivan, 5. Rada (23. Pană '61) - 10. Fl. Manea, 26. Mărgărit (16. Panait '70), 8. Pârvu, 18. Lazici - 7. Chiacu, 19. Ganea (9. Kalle '65). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonaşe galbene: Dani '58, Deac '72 / Mărgărit '47, Diogo '75, Dumitrescu 90+4.

Partida a fost condusă la centru de Mugurel Drăgănescu, ajutat la cele două linii de Dragoş Iliescu şi Mircea Toderici, iar Ciprian Danşa a fost rezervă.

Observatori au fost desemnaţi : Paul Costas, Nicolae Grigorescu

La partidă au asistat aproximativ 6.000 de spectatori.

Înaintea meciului s-a ţinut un moment de reculegere pentru un membru al galeriei clujene decedat la 38 de ani.

În minutul 25, Sebastian Dubarbier a expediat balonul în stâlpul din stânga al porţii apãrate de Cristi Munteanu, cu un şut de la marginea careului.

Partida a fost prelungită cu şapte minute de arbitrul Mugurel Drăgănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici