Alessandro Moggi: Mutu va continua sigur la Fiorentina

Impresarul internaţionalului român Adrian Mutu, Alessandro Moggi, a declarat, într-o intervenţie telefonică în cadrul unei emisiuni, că Mutu va rămâne cu siguranţă la echipa Fiorentina, precizând că nu a avut niciun contact cu oficialii grupării AS Roma.

9 afișări
Imaginea articolului Alessandro Moggi: Mutu va continua sigur la Fiorentina

Alessandro Moggi: Mutu va continua sigur la Fiorentina (Imagine: Mediafax/AFP)

"Mutu va face parte cu siguranţă din echipa Fiorentinei, a declarat acest lucru chiar şi el. Clubul viola i-a propus o mărire a contractului, atât ca valoare cât şi ca timp. Apreciem acest efort şi aştepăm acum ca jucătorul să se întoarcă din vacanţă. Fiorentina ştie foarte bine că Mutu este un jucător important care a demonstrat un ataşament profund pentru tricoul viola", a declarat Moggi.

În legătura cu interesul echipei AS Roma pentru român, impresarul italian al lui Adrian Mutu a precizat că nu a avut niciun contact cu gruparea din capitala Italiei.

Şi directorul sportiv al clubului Fiorentina, Pantaleo Corvino, a declarat, luni, într-un interviu acordat unui post de radio local, că gruparea toscană nu va renunţa la atacantul Adrian Mutu, căruia i-a fost propusă o mărire a salariului, informează presa italiană.

"I-am prezentat lui Mutu un contract nou cu o mărire de salariu, pentru a-i da un semn important în privinţa intenţiilor societăţii care vrea să reţină un jucător de 29 de ani. În faţa unei cereri de mărire de salariu trimisă prin intermediul impresarului său, noi am decis să facem un sacrificiu. I-am spus procuratorului ce dorim să facem şi declaraţiile lui din ultimul timp în privinţa rămânerii lui Adrian sunt importante. În ceea ce priveşte AS Roma, nimeni nu a făcut nicio propunere. Nu vrem să renunţăm la simbolul nostru şi nu trebuie să facem acest lucru", a afirmat Corvino.

În schimb, directorul tehnic al grupării AS Roma, Bruno Conti, a declarat Mutu ar fi cea mai bună achiziţie pentru romani. "Mutu ar fi cea mai bună achiziţie. Este ideal pentru jocul lui Spalletti. Eu mă regăsesc în el. Este un jucător complet şi cu o tehnică minunată", a menţionat Conti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici