Alex Ferguson: Există tensiune în lotul Angliei de la Cupa Mondială

Antrenorul echipei Manchester United, Alex Ferguson, a declarat că, în urma unei conversaţii purtate cu Wayne Rooney, a simţit că există tensiune în lotul Angliei prezent la CM şi că i-a recomandat jucătorului său să se relaxeze şi să se bucure de competiţia din Africa de Sud, informează The Sun.

15 afișări
Imaginea articolului Alex Ferguson: Există tensiune în lotul Angliei de la Cupa Mondială

Alex Ferguson: Există tensiune în lotul Angliei de la Cupa Mondială (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Uneori aşteptările pe care le au unii de la tine te pot istovi. Am trecut prin asta. Am vorbit cu Wayne Rooney şi i-am spus: "Relaxează-te, bucură-te de Cupa Mondială". Am simţit că există tensiune în şi în jurul cantonamentului. Nu am urmărit meciul cu Algeria, dar am senzaţia că aşteptările fanilor afectează jocul Angliei la CM", a precizat Ferguson, citat de The Sun.

Referitor la competiţia din Africa de Sud, Ferguson a apreciat că până acum turneul final al Cupei Mondiale a fost unul dezamăgitor. "Este o Cupă Mondială dezamăgitoare, însă am presimţit că aşa va fi. Am fost dezamăgit de nivelul tehnic, nu am fost impresionat deloc. Sezonul pe care l-am avut în Europa, şi în special în Anglia, a fost foarte solicitant. Este o adevărată provocare să le ceri jucătorilor să practice un fotbal de nivel ridicat după un astfel de sezon", a precizat tehnicianul scoţian.

Partida Slovenia - Anglia, din ultima etapă a grupei C, va avea loc miercuri, de la ora 17.00 (ora României), iar Anglia ar putea fi eliminată din competiţie dacă nu va câştiga acest meci.

Află aici care este programul Cupei Mondiale

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici