Alexa: Dacă Săpunaru se retrage de la naţională România pierde un fotbalist mare

Mijlocaşul echipei Rapid, Dan Alexa, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că România pierde un fotbalist mare dacă fundaşul Cristian Săpunaru decide să se retragă de la echipa naţională.

107 afișări
Imaginea articolului Alexa: Dacă Săpunaru se retrage de la naţională România pierde un fotbalist mare

Alexa: Dacă Săpunaru se retrage de la naţională România pierde un fotbalist mare (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Săpunaru este un jucător foarte valoros, care joacă la o echipă de top în lume. Dacă se retrage, România pierde un fotbalist mare, un fotbalist foarte important", a spus Dan Alexa.

Fundaşul Ovidiu Burcă înţelege supărarea lui Cristian Săpunaru, dar este convins că acesta nu va lua decizia de a se retrage. "Săpunaru este un jucător reprezentativ al noii generaţii. Este un jucător care a reuşit lucruri fantastice în Europa, care atunci când a câştigat trofeul Ligii Europa a purtat steagul României pe umeri. Şi nu cred că îi face plăcere ca anumiţi oameni să spună ce spun. Eu am fost la stadion şi am văzut la încălzire că s-a accidentat. I-am văzut grimasele şi mi-am dat seama că e foarte supărat. Iar apoi să vină cineva să spună despre el că nu îşi doreşte să joace şi că are aere de vedetă cred că este deranjant. Îi înţeleg supărarea, dar sunt convins că va reveni la sentimente mai bune şi că răspunde pozitiv de câte ori echipa naţională va apela la el", a adăugat Burcă.

Fundaşul Cristian Săpunaru a declarat, într-un interviu acordat cotidianului Prosport, că se gândeşte să se retragă de la echipa naţională, după ce patronul Stelei, Gigi Becali, a afimat despre el că s-a dat accidentat înaintea meciului România-Franţa. Săpunaru, anunţat titular de selecţionerul Victor Piţurcă, s-a accidentat la încălzirea dinaintea meciului şi a fost înlocuit în echipa de start de Srdjan Luchin.

Medicul echipei naţionale, Pompiliu Popescu, a precizat, vineri, într-un comunicat postat pe site-ul oficial al FRF, că fundaşul Cristian Săpunaru a suferit înaintea partidei România-Franţa o leziune fibrilalră la muşchii ischiogambieri stângi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici