Alexa: M-aş bucura dacă Brandan şi Niculae pleacă de la Steaua şi Dinamo

Mijlocaşul echipei Rapid, Dan Alexa, a declarat sâmbătă, înaintea antrenamentului de dimineaţă, că s-ar bucura dacă jucătorii Pablo Brandan şi Marius Niculae ar accepta ofertele de transfer din China deoarece plecarea lor ar reprezenta pierderi pentru cluburile rivale Steaua şi Dinamo.

122 afișări
Imaginea articolului Alexa: M-aş bucura dacă Brandan şi Niculae pleacă de la Steaua şi Dinamo

Dan Alexa (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax foto)

"Brandan e un jucător foarte important pentru Steaua. Sincer, dacă pleacă de la Steaua eu aş fi bucuros. Marius Niculae la fel, a făcut un tur bun cu Dinamo... dacă pleacă ei doi e clar că reprezintă pierderi pentru Steaua şi Dinamo. În China sunt salarii foarte mari şi condiţii excepţionale. În vremurile astea e din ce în ce mai greu să obţii un contract de ordinul sutelor de mii de euro sau chiar un milion, iar fiecare se gândeşte la familia lui", a spus Alexa care a evoluat în campionatul Chinei în sezonul 2004-2005 la formaţia Beijing Gouan.

Jucătorii rapidişti au efectuat antrenamentul de sâmbătă dimineaţă pe un teren sintetic acoperit cu zăpadă. "Nu mă aşteptam să ningă aşa, e frumos, dar nouă, fotbaliştilor, ne îngreunează antrenamentul şi nu e tocmai plăcut. Dar asta este viaţa, oricum vom pleca în turneul din Antalya şi probabil că vom avea vreme bună acolo. Sincer, nu mi-era dor de zăpadă, atunci când joci fotbal nu are cum să-ţi fie dor de zăpadă. E frumos să priveşti, dar nu e plăcut când te pregăteşti", a explicat Dan Alexa.

Mijlocaşul a menţionat că vrea să îi dea ocazia acţionarului majoritar George Copos să facă baie în lac. Acesta afirmase la sfârşitul lunii decembrie că se va arunca într-un lac din apropierea staţiunii Poiana Braşov dacă Rapid câştigă titlul în acest sezon. "Trebuie să muncim pentru că avem obiective de atins. Eu chiar mi-aş dori să îl văd pe domnul Copos cum înoată în lac. Să înoate şi de patru ori, numai să câştigăm noi şi să îl facem să înoate", a precizat Alexa.

La antrenamentul de sâmbătă dimineaţă efectuat la Complexul Sportiv al FRF de la Buftea nu au participat Marcos Antonio şi Cătălin Straton, ambii accidentaţi. Fundaşul brazilian în vârstă de 28 de ani se află acum în Portugalia pentru recuperare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici