Alexander Hleb a semnat cu FC Barcelona (Video)

Mijlocaşul bielorus al echipei Arsenal Londra, Alexander Hleb, a efectuat, miercuri, vizita medicală şi a semnat un contract pe patru sezoane cu formaţia FC Barcelona, a anunţat clubul catalat.

14 afișări
Imaginea articolului Alexander Hleb a semnat cu FC Barcelona (Video)

Alexander Hleb a semnat cu FC Barcelona (Imagine: Mediafax Foto)

Transferul a fost realizat pentru 15 milioane de euro, plus încă două milioane în funcţie de rezultatele internaţionalului bielorus.

Hleb, în vârstă de 27 de ani, va avea o clauză de reziliere a contractului de 90 de milioane de euro.

"Iubesc acest club. Am vorbit cu antrenorul Josep Guardiola şi a fost extrem de important faptul că el m-a dorit la echipă. Voi da totul pentru Barcelona şi sper să câştigăm cât mai multe trofee", a declarat Hleb.

Alexander Hleb este al cincilea transfer al formaţiei catalane în această vară, după venirile lui Seydou Keita (FC Sevilla), Gerard Pique (Manchester United), Martin Caceres (Villarreal) şi Daniel Alves (FC Sevilla).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici