Alexander Zverev implicat într-un nou scandal de violenţă domestică împotriva mamei copilului său

Potrivit RTL Germania, jucătorului german de tenis Alexander Zverev i s-a adus o nouă acuzaţie de violenţă domestică, un ordin de sancţionare fiind cerut de mama copilului său, Brenda Patea.

652 afișări
Imaginea articolului Alexander Zverev implicat într-un nou scandal de violenţă domestică împotriva mamei copilului său

Alexander Zverev implicat într-un nou scandal de violenţă domestică împotriva mamei copilului său

Patea a afirmat că a suferit vătămări corporale şi a confirmat că a fost solicitat acest ordin de sancţionare, Zverev nefăcând încă niciun comentariu pe această temă. Nu se cunosc încă amploarea şi scopul complet al acuzaţiilor.

Jurnaliştii germani Jannik Schneider şi Adam Addicott s-au numărat printre cei care au relatat ştirea, primul declarând că se analizează în prezent dacă va fi emis un ordin de sancţionare.

RTL a scris că cererea de emitere a unui ordin de sancţionare arată că procuratura vede suficiente suspiciuni cu privire la respectiva infracţiune.

Deşi nu este o hotărâre, este o propunere de decizie a parchetului ce l-ar scuti pe Zverev de un proces public. În termen de două săptămâni acesta poate face apel. Până atunci, se presupune că Zverev se consideră nevinovat.

Acuzaţiile de agresiune au venit din partea lui Patea, cu care Zverev are o fiică. Reprezentanţii săi au spus doar că un ordin de sancţionare a fost depus doar pentru acuzaţia de agresiune, fără alte detalii şi comentarii din partea lui Patea.

Numele lui Zverev este astfel implicat din nou într-o dispută domestică, acesta confruntându-se cu acuzaţii şi din partea fostei sale iubite, Olga Sharypova. Aceasta a susţinut că a încercat să o stranguleze cu o pernă şi că a lovit-o cu capul de un perete, în perioada US Open din 2020.

Dar, Zverev a fost absolvit de vină, cel puţin de ATP, care a efectuat o investigaţie între 2021 şi începutul lui 2023 şi a spus că nu se va confrunta cu nicio altă acţiune.

Germanul joacă joi împotriva lui Thiago Monteiro, la turneul de la Bastad, după ce marţi a câştigat runda de deschidere împotriva lui Alex Molcan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici