Alexandra Anghel, multiplă campioană la lupte, premianta oltenilor în 2023

50 𝒅𝒆 𝒕𝒊𝒏𝒆𝒓𝒊 𝒔𝒑𝒐𝒓𝒕𝒊𝒗𝒊 𝒄𝒖 𝒓𝒆𝒛𝒖𝒍𝒕𝒂𝒕𝒆 𝒍𝒂 𝒄𝒐𝒎𝒑𝒆𝒕𝒊𝒕̦𝒊𝒊 𝒏𝒂𝒕̦𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍𝒆 𝒔̦𝒊 𝒎𝒐𝒏𝒅𝒊𝒂𝒍𝒆, 𝒅𝒂𝒓 𝒔̦𝒊 𝒂𝒏𝒕𝒓𝒆𝒏𝒐𝒓𝒊𝒊 𝒍𝒐𝒓 𝒂𝒖 𝒇𝒐𝒔𝒕 𝒑𝒓𝒆𝒎𝒊𝒂𝒕̦𝒊 𝒊̂𝒏 𝒄𝒂𝒅𝒓𝒖𝒍 𝒖𝒏𝒆𝒊 𝒈𝒂𝒍𝒆 𝒐𝒓𝒈𝒂𝒏𝒊𝒛𝒂𝒕𝒆 𝒅𝒆 𝑫𝒊𝒓𝒆𝒄𝒕̦𝒊𝒂 𝑱𝒖𝒅𝒆𝒕̦𝒆𝒂𝒏𝒂̆ 𝒅𝒆 𝑻𝒊𝒏𝒆𝒓𝒆𝒕 𝒔̦𝒊 𝑺𝒑𝒐𝒓𝒕.

59 afișări
Imaginea articolului Alexandra Anghel, multiplă campioană la lupte, premianta oltenilor în 2023

Sursa foto: Cosmin Vasile

Direcţia Judeţeană de Sport Dolj a organizat împreună cu Consiliul Judeţean Dolj, astăzi, 19 februarie 2024, „Gala Sportului Doljean”.

În cadrul evenimentului au fost premiate cele mai bune performanţe ale sportivilor doljeni din anul 2023.

Sportivul anului şi antrenorul anului, la sporturi olimpice, sunt Alexandra Anghel, multiplă campioană la lupte, şi lui Aurel Cimpoeru, omul care a ajutat-o să ajungă la performanţe.

„Consiliul Judeţean Dolj este în continuare alături de sportivi, atât de cei care performează, cât şi de practicanţii amatori. Gândim proiecte care să încurajeze tinerii să facă sport, cum este Olimpiada de Fotbal, dedicată elevilor din şcolile gimnaziale, sau proiecte mari de infrastructură sportivă, cum este viitorul Centrul sportiv multifuncţional din zona Stadionului Tineretului, singurul velodrom indoor din România, dotat cu piste şi suprafeţe de joc pentru multiple alte sporturi”, scrie pe Facebook Cosmin Vasile, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici