Alexandru Chipciu: Din păcate, am ajuns la mâna altora

Mijlocaşul echipei Steaua Bucureşti, Alexandru Chipciu, a declarat, duminică, la Semimaratonul Internaţional Bucureşti, că, din păcate, formaţia sa a ajuns la mâna altora şi nu mai depinde de propriile forţe pentru a câştiga titlul de campioană în Liga I.

177 afișări
Imaginea articolului Alexandru Chipciu: Din păcate, am ajuns la mâna altora

Alexandru Chipciu: Din păcate, am ajuns la mâna altora (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Sunt supărat, normal, dar nu are cineva vreo vină. Noi vrem să câştigăm toate meciurile până la final. Cei de la Petrolul au şi ei zile mai proaste, mai bune, ca orice fotbalist. Din păcate, am ajuns la mâna altora. Mai avem două meciuri destul de grele, sper însă să câştigăm acest campionat. Astra e deja calificată pentru cupele europene, dar se bate pentru locul trei. Ştiu ce fel de om este Marius Şumudică, l-am cunoscut la Braşov. Nu se poate spune că am ajuns la mâna unui rapidist. Cred că ei vor lupta pentru echipa lor. Era mai bine să se încurce ASA în meciul cu Petrolul, dar asta e. Va fi o dezamăgire foarte mare dacă pierdem acest campionat, dar se întâmplă şi la case mai mari. Există dezamăgiri şi la fotbalişti mai mari", a spus Chipciu.

Fotbalistul stelist a afirmat că nu au fost niciodată incidente în vestiar. "Nu ştiu dacă va rămâne domnul Gâlcă din vară. Este unul dintre oamenii cei mai curaţi sufleteşte pe care îi cunosc. Dacă l-am sabota pe domnul Gâlcă, ne-am sabota în primul rând pe noi. Nu au fost niciodată incidente în vestiar", a precizat Chipciu.

Alexandru Chipciu a renunţat să mai alerge cursa de 21 de kilometri de la Semimaratonul Internaţional Bucureşti, deoarece în noaptea de sâmbătă spre duminică a fost la nunta colegului său Adrian Popa: "La nuntă oricum mergeam, e colegul nostru şi e un eveniment unic în viaţă. Trebuia să fim alături de el".

Chipciu a fost prezent la Semimaratonul Internaţional Bucureşti, el fiind ambasador al Fundaţiei Hostice Casa Speranţei, care a strâns fonduri pentru bolnavii incurabili.

Steaua a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-2, pe FC Braşov, iar ASA Târgu Mureş s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în meciul cu Petrolul Ploieşti. Cu două etape înainte de finalul sezonului, ASA are un punct mai mult decât Steaua în clasamentul Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici