Alexandru Deaconu, observator la un meci din semifinalele Europa League

După prezenţa lui Istvan Kovacs ca al patrulea oficial în partida retur din semifinalele Champions League, dintre Manchester City şi Real Madrid, anunţată luni, România mai are un reprezentant în penultima fază a competiţiilor continentale.

109 afișări
Imaginea articolului Alexandru Deaconu, observator la un meci din semifinalele Europa League

Este vorba despre Alexandru Deaconu, care va fi obsevator pentru arbitri la meciul dintre FC Sevilla şi Juventus Torino, din Europa League.

Deaconu va superviza brigada formată din Danny Makkelie (la centru), Hessel Steegstra şi Jan de Vries (arbitri asistenţi), cel de-al patrulea oficial fiind Srdjan Jovanovic, din Serbia. În camera VAR se vor afla Pol van Boekel şi Rob Dieperink, ambii din Olanda.

Meciul dintre FC Sevilla şi Juventus Torino va avea loc joi, 18 mai, de la ora 22:00, pe arena Ramon Sanchez Pizjuan din Sevilla.

În partida tur, disputată la Torino, cele două echipe au terminat la egalitate, 1-1.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici