Alexandru Maxim, în atenţia clubului Tottenham

Gruparea engleză Tottenham, la care evoluează şi fundaşul Vlad Chiricheş, este interesată de un transfer al mijlocaşului Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), jucător aflat şi în atenţia altor echipe mari din Europa, cum ar fi FC Liverpool şi AC Milan.

203 afișări
Imaginea articolului Alexandru Maxim, în atenţia clubului Tottenham

Alexandru Maxim (Imagine: Alexandru Hojda / Mediafax Foto)

"Internaţionalul român a impresionat în Bundesliga în acest sezon, după ce a venit în vară de la Pandurii Târgu Jiu, marcând şapte goluri şi oferind nouă pase de gol în 25 de meciuri în campionatul german. Forma bună arătată l-a adus în atenţia grupărilor Liverpool şi AC Milan, înaintea perioadei de transferuri din ianuarie, dar o mutare nu s-a materializat. El ar putea pleca de la Stuttgart după numai un sezon, iar Tottenham s-a alăturat cursei pentru a-i obţine semnătura. Spurs intenţionează să efectueze schimbări în echipă pentru sezonul viitor, după o campanie de transferuri dezamăgitoare vara trecută, majoritatea noilor veniţi, pe bani mulţi, nereuşind să impresioneze",  a scris site-ul footballdirectnews.com.

Potrivit unei persoane din interiorul grupării, Erik Lamela, Nacer Chadli şi Roberto Soldado ar putea părăsi White Hart Lane, iar clubul îl consideră pe Maxim un mijlocaş ofensiv cu mult potenţial.

"Cea mai bună poziţie a jucătorului în vârstă de 23 de ani este în spatele atacantului central şi Maxim ar urma să concureze cu Christian Eriksen pentru un loc de titular", a adăugat footballdirectnews.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici