Alexandru Maxim: Nu am nicio scuză pentru ratare, îmi pare rău pentru echipă

Mijlocaşul formaţiei VfB Stuttgart, Alexandru Maxim, a declarat, marţi, pentru Bild, că nu are nicio scuză pentru faptul că a ratat cu poarta goală în meciul cu Eintracht Frankfurt, scor 1-2, şi a precizat că îi pare rău pentru înfrângerea echipei.

156 afișări
Imaginea articolului Alexandru Maxim: Nu am nicio scuză pentru ratare, îmi pare rău pentru echipă

Alexandru Maxim (Imagine: Alexandru Hojda / Mediafax Foto)

"Ştiu că toată lumea vorbeşte acum despre ratarea mea. Mingea mi-a sărit puţin chiar înainte să o lovesc, dar nu am nicio scuză. Pasa a fost perfectă, trebuia să marchez. Îmi pare rău pentru înfrângerea echipei. Va trebui să fim foarte concentraţi pentru meciul cu Eintracht Braunschweig şi sper să am ocazia să mă revanşez", a spus Maxim.

Mijlocaşul echipei VfB Stuttgart, Alexandru Maxim, a fost desemnat cel mai slab jucător al etapei a XXIII-a a campionatului Germaniei, după ce a ratat o ocazie cu poarta goală în meciul pierdut, duminică, în deplasare, scor 1-2, cu formaţia Eintracht Frankfurt, informează site-ul sportal.de.

Alexandru Maxim a jucat până în minutul 81 şi a dat pasa decisivă la golul marcat de Harnik în partida pe care VfB Stuttgart a pierdut-o, duminică, în deplasare, scor 1-2, în faţa formaţiei Eintracht Frankfurt, în etapa a XXIII-a din Bundesliga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici