Alexandru Maxim vrea să plece de la VfB Stuttgart

Mijlocaşul Alexandru Maxim vrea să plece de la VfB Stuttgart, deoarece are puţine şanse de a evolua după venirea pe banca tehnică a antrenorului olandez Huub Stevens, a anunţat, marţi, site-ul transfermarkt.de.

187 afișări
Imaginea articolului Alexandru Maxim vrea să plece de la VfB Stuttgart

Alexandru Maxim vrea să plece de la VfB Stuttgart (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Conform sursei citate, internaţionalul român, cotat la şapte milioane de euro, ar putea pleca de la Stuttgart în această iarnă, deşi mai are contract până în vara anului 2017.

"Nu ne gândim la aceste lucuri în momentul actual. Singurul nostru gând în acest final de an se îndreaptă spre meciurile cu FSV Mainz, Hamburger SFV şi SC Paderborn", a declarat directorul sportiv Jochen Schneider.

Alexandru Maxim, în vârstă de 24 de ani, nu mai prinde un loc de titular la VfB Stuttgart după venirea tehnicianului Huub Stevens, situaţie care s-a întâmplat şi în precedentul mandat al olandezului la gruparea şvabă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici