Alexe: Ioan Andone ne-a zis că nu pleacă de la Dinamo

Mijlocaşul echipei Dinamo, Marius Alexe, a declarat, joi, că tehnicianul Ioan Andone, care are câteva propuneri de a antrena în străinătate, le-a transmis jucătorilor că nu va pleca de la Dinamo.

19 afișări
Imaginea articolului Alexe: Ioan Andone ne-a zis că nu pleacă de la Dinamo

Alexe: Ioan Andone ne-a zis că nu pleacă de la Dinamo (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Nouă ne-a zis că nu pleacă, ne-a spus că rămâne alături de noi. Nici nu ne gândim că o să plece", a afirmat Alexe.

Conform unor informaţii apărute în ultimele zile în presa centrală, Ioan Andone are câteva oferte din ţările din zona Golfului. El a mai antrenat în perioada 2008-2010 formaţiile Al-Ettifaq (Arabia Saudită) şi Al-Ahli (Dubai, Emiratele Arabe Unite).

Marius Alexe a mai spus că îşi doreşte o victorie în partida de sâmbătă cu Astra, chiar dacă în trecut a evoluat pentru formaţia ploieşteană. "Le mulţumesc oamenilor de la Astra pentru timpul ptrecut acolo. Nu am să uit niciodată acele momente, am promovat cu ei, dar acum sunt la Dinamo şi îmi doresc să câştigăm. Normal că nu ne doream acest loc şi nici nu ne gândeam la aşa ceva. Am pierdut multe puncte uşor şi iată că am ajuns pe locul pe care suntem. Sperăm să nu mai pierdem puncte aşa de uşor în retur", a precizat Alexe.

Mijlocaşul în vârstă de 20 de ani a adăugat că deocamdată nu se gândeşte la un transfer de la Dinamo. "Nu vreau să mă gândesc acum la un transfer, nu cred că mi-ar face bine şi nu am de ce. Sunt concentrat să joc cât mai bine la Dinamo", a explicat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici