Alexe şi Niculae nu vor putea juca în ultima etapă de campionat

Atacanţii dinamovişti Marius Alexe şi Marius Niculae nu vor putea evolua în ultima etapă de campionat cu FC Vaslui, primul fiind diagnosticat cu entorsă la genunchi, după accidentarea din meciul cu Astra Ploieşti, iar cel de-al doilea cu pubalgie, informează site-ul oficial al clubului.

9 afișări
Imaginea articolului Alexe şi Niculae nu vor putea juca în ultima etapă de campionat

Alexe şi Niculae nu vor putea juca în ultima etapă de campionat (Imagine: Montaj Foto)

Marius Alexe a efectuat luni dimineaţa o rezonanţă magnetică şi a fost diagnosticat cu entorsă la genunchi, fiind nevoit să-şi întrerupă activitatea 3-4 săptămâni.

În partida Dinamo-Astra Ploieşti, scor 3-3, de duminică, în minutul 12 portarul Miron a ieşit la aproximativ 12 metri de poartă şi l-a faultat dur pe Marius Alexe şi arbitrul Adrian Comănescu a dictat penalti, transformat de Florin Bratu. Alexe nu a mai putut continua partida, fiind înlocuit după aproximativ 6 minute, timp în care atacantul a primit îngrijiri medicale la marginea terenului.

Aceasta ediţie de campionat s-a terminat şi pentru atacantul Marius Niculae, accidentat la ultimul antrenament dinaintea partidei cu Astra Ploieşti. Niculae a fost diagnosticat cu pubalgie.

Mijlocaşii Gabriel Torje şi Gabriel Boţtina nu vor putea evolua în ultimul meci al sezonului, cu FC Vaslui, suspendaţi din cauza cumulului de cartonaşe galbene acumulate în acest campionat.

Partida FC Vaslui-Dinamo, din cadrul etpaei a XXXIV-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 17.00.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici