Alexe: Visez de la 10 ani să joc într-un derby şi să marchez

Mijlocaşul echipei Dinamo, Marius Alexe, a declarat, miercuri, că de când avea 10 ani visa să evolueze şi să înscrie împotriva Stelei şi i-a dedicat reuşita din derby-ul etapei a XXII-a a Ligii I primului său antrenor, Ianis Guda.

43 afișări
Imaginea articolului Alexe: Visez de la 10 ani să joc într-un derby şi să marchez

Alexe: Visez de la 10 ani să joc într-un derby şi să marchez (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"După ce am ratat primele două ocazii, m-am gândit că o să marchez. Vreau să îi dedic golul antrenorului care m-a ajutat de la 10 ani şi până acum, domnul profesor Guda, pe care sper să nu îl dezamăgesc. Visez de la 10 ani să joc într-un derby ca acesta, să marchez şi mă bucur că am reuşit acest lucru", a spus Alexe.

Marius Alexe a afirmat că golul reuşit împotriva Stelei este cel mai important din cariera sa. "Sunt foarte bucuros că am marcat, era un derby important pentru mine, un meci important în cursa pentru titlu. Nu ştiu dacă e cel mai frumos gol pe care l-am dat, dar cu siguranţă e cel mai important. Am încercat să jucăm cât mai bine, ei nu au avut nicio ocazie de gol. Am stat foarte bine în teren. E bine că am crescut mult în joc, la Cluj am avut ghinion, dar acum sper să câştigăm şi la Galaţi. Banii nu sunt foarte importanţi într-un meci ca acesta", a completat Alexe.

Mijlocaşul Ousmane N'Doye consideră că partida împotriva Stelei a fost una reuşită. "A fost un meci foarte bun şi frumos, aşa trebuie să fie. Fotbalul trebuie să fie spectacol. Pentru mine e mult mai dulce această victorie, pentru că înaintea meciului a vorbit multă lume şi spunea că Dinamo va pierde cu 2-0 sau 3-0. Eu nu vorbesc înainte de meci, eu vorbesc după. Acum nu vorbim de titlu, drumul e lung, avem multe meciuri dificile în continuare. Trebuie să câştigăm multe meciuri pentru a ajunge să câştigăm titlul", a adăugat N'Doye.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Steaua Bucureşti, în derbiul etapei a XXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici