Alin Toşca: Suntem foarte trişti. Am pierdut un derby foarte uşor, pe nişte greşeli copilăreşti

Dinamo a câştigat, miercuri, scor 3-1, meciul cu FC Steaua, în etapa a 18-a din Liga 1, iar fundaşul Alin Toşca a declarat, la final, că meciul a fost pierdut din cauza unor greşeli copilăreşti, golurile fiind primite foarte uşor.

1 afișare

În urma acestui rezultat, Dinamo ocupă locul cinci în clasament, cu 29 de puncte, iar Steaua se află pe prima poziţie, cu 34 de puncte. Toşca susţine că jucătorilor Stelei le-a crescut încrederea după golul marcat rapid, dar au încasat două goluri prea uşor, pe greşeli copilăreşti.

"Suntem foarte trişti după acest meci, am pierdut un derby. Foarte uşor, pe nişte greşeli copilăreşti. Orice meci al Stelei este analizat la sânge. Mai ales că a fost un derby... Vom vedea unde am greşit şi vom încerca să nu mai repetăm aceste greşeli. Ne-a crescut încrederea după ce am marcat, am fost mai stăpâni pe noi, dar am luat două goluri prea uşor, pe greşeli copilăreşti. Mă bucur foarte mult că am jucat, îmi doresc foarte mult joc. Vom vedea ce se va întâmpla. Am luat golurile foarte uşor, asta este părerea mea. Cei de la Dinamo nu şi-au creat foarte multe ocazii.

Importante erau ambele meciuri. Mergem să jucăm cu Panduri şi... Asta este. Uităm trecutul. Emoţii tot timpul sunt. O să luam fiecare meci în parte şi încercăm să câştigăm", a spus Alin Toşca după meci, la Dolce Sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici