Alina Borcea a încurcat Dinamo cu Steaua: Lui Cristi îi curge sânge roş-albastru prin vene

Alina Borcea, prezentă la masa oferită de Cristi Borcea cu ocazia zilei sale de naştere, a declarat marţi că soţul său nu poate renunţa la acţiunile din cadrul FC Dinamo deoarece îi "curge sânge roş-albastru" prin vene, încurcând culorile grupării din Ştefan cel Mare cu cele ale rivalei Steaua.

640 afișări
Imaginea articolului Alina Borcea a încurcat Dinamo cu Steaua: Lui Cristi îi curge sânge roş-albastru prin vene

Alina Borcea a încurcat Dinamo cu Steaua: Lui Cristi îi curge sânge roş-albastru prin vene (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax foto)

Întrebată dacă soţul ei se va retrage din acţionariatul clubului Dinamo, ea a răspuns: "Părerea mea? Curge sânge roş-albastru".

În momentul în care reprezentanţii presei i-au atras atenţia că alb şi roşu sunt culorile clubului Dinamo, Alina Borcea s-a corectat: "Alb-roşu, aşa, de aia zic că nu. Eu nu cred că o să renunţe vreodată".

Soţia acţionarului dinamovist a menţionat că i-a pregătit acestuia o surpriză cu ocazia împlinirii vârstei de 42 de ani. "I-am pregătit un cadou special, merg să-mi iau soţul acasă unde i-am pregătit o surpriză", a menţionat Alina Borcea.

Cristian Borcea a oferit, marţi, cu ocazia zilei sale de naştere, o masă pentru angajaţii clubului, la sediul grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare. Au fost prezenţi printre alţii preşedintele de onoare al clubului Ceahlăul Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, fostul acţionar al FC Dinamo Gigi Neţoiu şi administratorul delegat Cornel Dinu.

Borcea a declarat că de ziua lui îşi doreşte ca Dinamo să câştige titlul şi să joace în grupele Ligii Campionilor. "De ziua mea îmi doresc să luăm campionatul şi să jucăm în Champions League. Din '95 îmi serbez ziua numai aici, la Dinamo, despre problemele personale nu discut", a spus Borcea la sosirea la sediul clubului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici