Alina Dumitru, medaliată cu aur la CE de judo din Portugalia

Sportiva Alina Dumitru şi-a păstrat titlul european la judo, la categoria 48 de kilograme, după ce a învins-o, vineri, pe Frederique Jossinet, din Franţa, în finală la Campionatele Europene din Portugalia.

9 afișări
Imaginea articolului Alina Dumitru, medaliată cu aur la CE de judo din Portugalia

Alina Dumitru, medaliată cu aur la CE de judo din Portugalia (Imagine arhivă: Mediafax Foto)

Alina Dumitru a câştigat grupa A a categoriei 48 kg, după ce a învins-o pe Volha Leşcianka (Belarus). În semifinale, Dumitru a trecut de rusoaica Liudmila Bogdanova.

Alina Dumitru este singura judoka din România care este deja calificată la Jocurile Olimpice de la Beijing, din luna august.

O altă sportivă din România, Ioana Dinea Aluaş, a câştigat medalia de bronz la categoria 52 de kilograme din cadrul Campionatelor Europene de judo din Portugalia.

Dinea Aluaş a învins-o, în finala pentru locul trei, pe sportiva Georgina Singleton, din Marea Britanie. A doua sportivă medaliată cu bronz la categoria 52 kg este Petra Nareks, din Slovenia.

La categoria 57 kg, Corina Căprioriu a fost învinsă în repeşaj de Radmila Perisici, din Serbia. Ea ocupase locul doi în grupa A a categoriei, după ce a obţinut victorii cu Natalia Iuhareva (Rusia) şi Lena Goeldi (Elveţia) şi a fost învinsă de austriaca Sabrina Filzmoser.

La masculin, Dan Fâşie a fost eliminat în primul tur al grupei B la categoria 66 kg, el fiind învins de portughezul Pedro Dias.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici