Aliuţă a suferit o entorsă la genunchi la meciul cu FC Argeş

Antrenorul secund al echipei FC Vaslui, Dorin Zotincă, a declarat, la finalul meciului cu FC Argeş, scor 0-1, că fotbalistul Marian Aliuţă a suferit o entorsă la genunchi în prima repriză a partidei.

34 afișări
Imaginea articolului Aliuţă a suferit o entorsă la genunchi la meciul cu FC Argeş

Aliuţă a suferit o entorsă la genunchi la meciul cu FC Argeş

"Ne temem să nu fie o accidentare la fel ca la Cânu şi să nu ne putem baza în următoarele partide pe Aliuţă. Din păcate este încă o problemă care ne decimează şi mai mult lotul şi aşa subţire pe care îl avem în urma accidentărilor celor doi fundaşi centrali Cânu şi Munteanu", a spus tehnicianul, care a precizat că Aliuţă va fi trimis, luni, pentru un control la Iaşi.

Zotincă a fost prezent la conferinţa de presă de la finalul partidei în locul antrenorului principal Viorel Hizo.

"Foarte multe nu sunt de spus, a fost un meci foarte slab, în urma căruia am pierdut cele trei puncte. Ne-am îndepărtat puţin ce plutonul fruntaş prin acest rezultat. Dacă luam cele trei puncte ne menţineam în faţă. Cauzele pentru care am pierdut sunt multiple. Pe de-o parte, avem probleme la finalizare şi nu mai reuşim să înscriem, iar pe de altă parte suferim în continuare foarte mult în defensivă. Din păcate, dacă vă uitaţi pe bancă, nu prea avem cu cine juca. Echipa noastră nu mai arată ca cea cu care am bătut Steaua şi CFR, atunci când ne permiteam să facem chiar şi spectacol. Eu cred în continuare că se poate prinde obiectivul, chiar dacă avem un lot foarte subţire. Probabil se vor găsi alte formule de joc, dar deocamdată ceea ce am încercat până acum nu funcţionează", a spus Dorin Zotincă.

Formaţia FC Vaslui a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I. În aceasăt partidă, Aliuţă a evoluat până în minutul 34, când a fost schimbat cu Bălace.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici