Alonso este într-o condiţie perfectă, spune logodnica pilotului

Jurnalista Lara Alvarez a declarat că logodnicul ei, pilotul echipei McLaren Honda Fernando Alonso, este într-o codiţie fizică "perfectă", după accidentul suferit în antrenamentele efectuate pe circuitul de la Barcelona, astfel că ar putea concura în Malaysia, informează gazzetta.it.

76 afișări
Imaginea articolului Alonso este într-o condiţie perfectă, spune logodnica pilotului

Alonso este într-o condiţie perfectă, spune logodnica pilotului (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

"Este într-o stare perfectă din toate punctele de vedere. Cred că va concura în următoarea cursă. Fernando este bine şi-l vom vedea pe pistă în curând. A fost un şoc, dar mulţumită lui Dumnezeu sunt aici şi pot să vorbesc zâmbind despre asta", a spus Lara Alvarez, într-o declaraţie acordată postului TV al cotidianului As.

Jurnalista spaniolă şi Fernando Alonso sunt împreună de la finalul anului trecut.

Fernando Alonso a suferit un accident, la 22 februarie, într-o sesiune de teste desfăşurată de la Barcelona, fiind transportat cu elicopterul în stare de conştienţă la spital.

Dulul campion mondial a pierdut controlul monopostului McLaren-Honda în virajul al patrulea al circuitului Catalunya şi maşina sa a lovit zidul de protecţie de pe marginea pistei.

Spaniolul a petrecut mai multe zile la terapie intensivă, unde a a fost supus la o serie de controale medicale, care nu au relevat vreo afecţiune suferită în urma accidentului. Alonso a fost externat la 25 februarie.

Totuşi, medicii i-au recomandat pilotului să nu participe la etapa de debut a sezonului de Formula 1, găzduită de circuitul Albert Park din Melbourne, pentru a reduce astfel riscul apariţiei "sindromului de retraumatizare".

Duminică, la Marele Premiu al Australiei, prima etapă a CM de Formula 1, Alonso a fost înlocuit de pilotul de rezervă al McLaren, danezul Kevin Magnussen, care nu a apucat să ia startul, deoarece monopostul său a suferit probleme tehnice în turul de formare. Celălalt pilot titular, britanicul Jenson Button, a terminat pe locul 11, fiind ultimul care a trecut linia de sosire, la două tururi de câştigătorul Lewis Hamilton (Mercedes).

Marele Premiu al Malaysiei, a doua etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, va avea loc, la 29 martie, pe circuitul de la Sepang.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici