Alonso rămâne la Renault şi în 2009

Pilotul spaniol de Formula 1 Fernando Alonso va rămâne la echipa Renault şi în 2009, în ciuda ofertelor de la BMW şi a sezonului dezamăgitor din 2008, scrie cotidianul spaniol AS, în ediţia de vineri.

9 afișări
Imaginea articolului Alonso rămâne la Renault şi în 2009

Alonso rămâne la Renault şi în 2009 (Imagine: Mediafax Foto)

Ibericul "se gândeşte să continue şi anul viitor" contractul cu Renault, în măsura în care noul monopost Renault R-29 va fi "mai competitiv" sezonul vitor, scrie jurnalul spaniol.

Conform cotidianului AS, Alonso, campion mondial de Formula 1 în 2005 şi 2006, a respins o ofertă a echipei BMW în această săptămână, pe motiv că o înţelegere cu germanii îi anula orice şansă de a ajunge la Ferrari în 2010 sau 2011.

Fernando Alonso se află pe locul şapte în clasamentul piloţilor după 14 Grand Prix-uri, la distanţă mare în urma liderilor Lewis Hamilton şi Felipe Massa. Pilotul spaniol de 27 de ani s-a clasat numai în afara podiumului anul acesta şi trebuie să se decidă, până la sfârşitul sezonului, dacă mai rămâne încă un an la Renault.

Fostul campion mondial a respins şi varianta unui angajament la Honda şi îşi doreşte să piloteze pentru Ferrari, explică AS.

Ferrari a anunţat de curând prelungirea contractului cu pilotul finlandez Kimi Raikkonen până la finalul sezonului 2010. Astfel, constructorul italian ar trebui să păstreze perechea Raikkonen-Massa şi pentru următoarele două sezoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici