Alonso vrea mai multe Mari Premii în nocturnă

Dublul campion al Formulei 1, Fernando Alonso, care a câştigat duminică la Singapore în prima cursă disputată în nocturnă din istoria "Marelui Circ", a declarat, luni, că şi-ar dori ca în viitor să existe mai multe Mari Premii care să se desfăşoare noaptea.

19 afișări
Imaginea articolului Alonso vrea mai multe Mari Premii în nocturnă

Alonso vrea mai multe Mari Premii în nocturnă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este o nouă şi istorică experinţă pentru Formula 1. Nu cred că Singapore va fi singura cursă care are loc noaptea, vor mai fi şi alte Mari Premii ca acesta. Sunt deja unele discuţii ca şi cursele din Japonia şi Malaysia să se dispute în nocturnă. Noi piloţii ne-am simţit chiar bine în Singapore, a fost o experinţă frumoasă", a precizat pilotul echipei Renault la postul de radio spaniol, Cadena Ser.

Sportivul iberic, în vârstă de 27 de ani, a fost supranumit de presa internaţională "Prinţul nopţii", după victoria din Marele Premiu de la Singapore, acolo unde 1.500 de spoturi luminoase au fost amenajate de-a lungul circuitului speciale pentru această cursă.

Alonso a reuşit duminică prima sa victoria de la Marele Premiu de la Monza (Italia) din 2007.

În clasamentul Grand Prix-ului statului Singapore, Alonso i-a devansat pe germanul Nico Rosberg şi bitanicul Lewis Hamilton, care a luat şapte puncte avans asupra brazilianului Felipe Massa în fruntea ierahiei piloţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici